Üdvözöljük honlapunkon!
Ismerkedjen meg fő termék
csoportjainkkal!
ELÉRHETŐSÉGEINK
H-1103 Budapest,
Gyömrői út 108-126.

Tel:
+36 1 260 1014
Fax:
+36 1 262 0927
CÉGISMERTETŐ
     
 

A Pfeifer-Garant Kft-t több mint 15 éve alapították, de a Pfeifer magyarországi kapcsolata régebbre nyúlik vissza. 1981-ben vezették be az ÉGSZÖV betonelem gyárában a Pfeifer emelőelemeket, amiket a cég a néhány év elteltével forgalmazni is kezdett. 1990-ben A PFEIFER, az ÉGSZÖV, valamint magánszemélyek részvételével megalakult a Garant Kft.

A kezdeti években építéstechnikai eszközök forgalmazása, valamint a Pfeifer részére segédeszközök gyártása és exportálása folyt. 1994-től a cég tevékenységéhez illetve vevőköréhez illeszkedve Jordahl rögzítéstechnikai , Seifert zsaluzástechnikai elemekkel és PEWAG láncfüggesztékekkel bővült a termékprogram. 1995-ben kezdődött a Pfeifer know-how-ja alapján a Polytex emelő- és rakományrögzítő eszközök gyártása.

1999-ben a cégnév PFEIFER-GARANT KFT-re változott.. A piaci igények változását követve 2000-től a H-BAU GmbH szigetelési és zsaluzástechnikai eszközeivel. bővült a termékválaszték.

A Pfeifer-Garant Kft. a betontechnológiai termékeket forgalmazó cégek között egyedülállóan széles termékválasztékkal rendelkezik. Szakképzett munkatársaiknak és a megfelelő beszállítói háttérnek köszönhetően cégünk mind a betontechnológiai, mind az emeléstechnikai piacon mértékadó részesedéssel rendelkezik.

Filozófiánk

  • A vevő áll cselekvéseink középpontjában
  • Teljesítményünk a minőségen és a szakértelmünkön alapszik
  • Vevőink bizalmát a nekik nyújtott megbízható szolgáltatásokkal kívánjuk elnyerni, megtartani és erősíteni
  • A műszaki fejlődés, az innováció új megoldásokat jelent, az új megoldások változásokat, a változások a jövőt jelentik. Mi a jövő alakításában aktívan kívánunk részt venni
  • A vállalat sikere biztosíték a létünkre, a vállalat léte munkát jelent. A munkatársak határozzák meg a vállalat sikerét

 

 

 

 
design by Z3 design
Minden jog fenntartva! © 2006. Pfeifer-Garant Kft.