TERMÉKEK
JORDAHL
JORDAHLSZERELŐ ÉS RÖGZÍTŐ SÍNEK
 

Vasbetonelemek egymáshoz kapcsolása, terhek rögzítése, vagy installáció rögzítés: biztos lehet benne, hogy a több, mint 100 éves múlttal rendelkező JORDAHL sínek jelentik a legjobb megoldást. A különféle korróziós terheléshez igazodó alapanyag és felületkezelési választék minden felmerülő problémára megfelelő megoldást kínál ÉMI Engedély. ÉME engedély szám: A-1244/1993.

Ankersínek

A JTA sínek felhasználásával a betonelem károsítása nélkül egyszerűen és gyorsan szerelhet-rögzíthet szinte bármit közvetlenül a vasbeton szerkezethez. Kiválóan alkalmas nagy vasalási hányadú, valamint filigrán szerkezetekhez is. A JTA ankersínek húzásra, ferdehúzásra és nyírásra terhelhetők. A különböző méretű sínek 3-35KN erőt képesek felvenni.

Melegen hengerelt sínek: nagy dinamikus terhelésre is alkalmasak, jól hegeszthetők, a sín felülete egy síkban van a betonszerkezettel

Méretválaszték: W 40/22, W 50/30, W 53/34, W 54/43, W 74/48

H idegen hengerelt sínek: vékonyabb falvastagságuk miatt könnyebbek, olcsóbbak, mint a melegen hengerelt. Csak statikus terhelés felvételére alkalmasak. Méretválaszték: K 28/15, K 38/17, K 40/25, K 50/30, K 53/34, K 72/48

ankersínek 1ankersínek 2

 

Fogazott sínek

A JORDAHL JZA fogazott sínek hosszirányban is terhelhetők, mivel a rendszerhez tartozó fogazott csavarral biztos alakzáró kötést alkotnak.

fogazottsínek 1fogazottsínek 2

 

Installáció rögzítés

A különféle installáció rögzítési komponensek – szerelősín, perforált sín, konzol, gyűrű, stb.- alkalmazásával könnyen és gyorsan rögzíthetők többek között a közművezetékek, elektromos kábelek, kábelcsatornák, klímavezetékek.

installáció rögzítésinstalláció rögzítésinstalláció rögzítés

 

JORDAHL-csavarok és kiegészítők

A JORDAHL-csavarok és kiegészítők a JORDAHL sínrendszerhez lettek kifejlesztve. Segítségükkel minden rögzítési feladat megoldható. Minden kiegészítő pontosan illeszkedik a JORDAHL sínekhez, biztosítva a méretpontos és egyszerű szerelést. A rendszerben az alábbi kiegészítők találhatók: különféle fejkialakítású csavarok és anyák, fogazott fejű csavarok, szorítólapok, alátétek, menetes szárak és hüvelyek, feszítőanyák, csatlakozólemezek, távtartócsavarok.

JORDAHL csavarokJORDAHL csavarokJORDAHL csavarokJORDAHL csavarok

JORDAHL csavarokJORDAHL csavarokJORDAHL csavarok

 

Speciális sínkialakítások

A felhasználói igények bővülése új termékek fejlesztésére készteti a gyártót. Az évek során az egyedileg gyártott darabokból jónéhány standard termékké vált. Ilyenek pl.: hajlított ankersínek – konkáv és konvex, ankersín párok, ankersín sarokelemek, JSA sín szerelhető ankerekkel, JRA ankersín extrém nagy statikus és dinamikus terheléshez, korlát rögzítő sín.

speciális sínekspeciális sínekspeciális sínekspeciális sínek

speciális sínekspeciális sínek

 

Trapézlemez rögzítő sínek

A JORDAHL JTB sín beépítésével gyorsan és olcsón rögzíthet trapézlemezt vasbeton szerkezetekhez.
A szokásos rögzítősínek a vastag ankerkialakítás miatt nehezen vagy egyáltalán nem illeszthetők be a már elkészített vasalásba.
A JTB-AR és a JTB-uni sínek vékony ankerkialakításuknak köszönhetően könnyen beépíthetők a már készre szerelt vasalásba, még nagy vasalási fok esetén is.

trapézlemez rögzítő sínektrapézlemez rögzítő sínektrapézlemez rögzítő sínektrapézlemez rögzítő sínek

 

Falbekötő sín
A bebetonozott bekötő sín és a hozzá tartozó bekötő lemez biztos és tartós kapcsolatot garantál a vasbetonlemez és a csatlakozó fal( akár tégla, akár faszerkezet) között

falbekötő sínfalbekötő sín

 

Különleges alkalmazási megoldások

élvédők, hegeszthető ankerlapok, napelem rögzítési rendszer, egyedi kialakítások liftszereléshez, homlokzat rögzítő elemek.

különleges, egyedi rögzítési megoldásokkülönleges, egyedi rögzítési megoldásokkülönleges, egyedi rögzítési megoldások

Műszaki információk letöltése:

magyar nyelven (PDF dokumentum)
német nyelven (PDF dokumentum)
angol nyelven (PDF dokumentum)

 

 
design by Z3 design
Minden jog fenntartva! © 2006. Pfeifer-Garant Kft.